fredag den 11. oktober 2013
PØLSEBRØD
50 gram Gær
2 spsk. Olie
1 tsk. Salt
1 spsk. Sukker
5 dl. Vand
750 gram Hvedemel
Smuldr gæren i dejfadet. Varm vandet/mælken, til det er håndvarmt og rør gæren ud i lidt af det. Tilsæt resten samt salt og mel. Ælt dejen grundigt og lad den derefter hvile i dejfadet i 10 minutter.
Hæld den ud på bagebordet og ælt den i yderligere nogle minutter.
Skær dejen i 20 stykker som rulles til pølser. Læg pølserne i en bradepande med bagepapir i bunden. Hæver til dobbelt størrelse ca. 45 minutter.
Bages på næstøverste rille i 13-15 minutter ved 250 grader C. alm. ovn.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar