torsdag den 19. december 2013

☆ PIZZASNEGLE!! ☆


Hakkede tomater, ost og champignoner til fyld!!
Blød og svampet dej!



  • 500g mel 
  • 50g gær 
  • 2½dl lunken vand 
  • lidt salt + lidt sukker
  • 150g blød margarine




Opløs gæret i vandet og tilsæt mel samt alle de andre ingredienser og ælt dejen godt til den er glat og ensartet. Del dejen i tre lige store klumper og lad dem hvile i 10 minutters tid. Rul hver dejkugle ud til en rektangel, smør sovsen på dejen og fordel fyldet henover. Rul dejen sammen til en pølse og skær hver af de tre pølser ud i 8 snegle.
 Sæt sneglene på en bageplade beklædt med bagepapir og tryk let på dem. Lad dem efterhæve i 20 min og bag dem i omkring 10 min. på 250 grader.

De er virkelig gode fyldet kan man jo selv vælge....
Lidt brun farin, kanel og smør er heller ikke ringe!!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar